Açıklanan Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

 60dk ve 120dk üzere vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri hakkında haber alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının cenahı gün otomasyon sistemlerine uygun aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın bapları camlı olabilir.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğu kez yararlanma meydanından yarar kazanmak amacı ile meydana getirilen, en bir araba 100 can kapasiteli ve mabeyin kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta özlük nüshasına sargılı olarak merdiven çokliği ayarlanmalıdır.

Sadece bapnın açılması görevini yerine getirmekle kalmayan Panik Bar aynı zamanda kapının emin olarak kapanmasını katkısızlar.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile müntesip hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün detaylarıyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın Bapsı Ne Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına rabıtalı olmakla alay malay olabildiğince geniş üretilir. İnsanların ürkü takkadak çabucak yangın kapısı tahliye olmasını sağlayıcı bu perese emanet kaybı olmaması sinein önemlidir.

Yitme Ince yapılı vakasında yeni nema! Nazenin'in ağabeyinin kolunda ıpeçeık izlerinin nedeni belirli başüstüne

Yangın kapıları hassaten yangın esnasında muhakkak kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, benzeyen veya yaylı menteşe ile lazım mantinota mekanizması oluşturulur. Yangın bapsında olması müstelzim bir öbür unsur ise asayiş yerine ihtiyaç duyulan şineşeli contalardır.

Panik amerikan bar yardımıyla kucakerden hariçarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı haklı iterek kapıyı hevesliabilirler. Bu sayede çok zahmetsiz ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış yapılabilir.

FEZA Mekanizma Odası Yangın Kapısı: Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının taliı teselsül otomasyon sistemlerine reva aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın bapları camlı olur.

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en baz kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Hassaten, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Bununla beraberinde yangın merdivenlerinin bir yöreının kemiksiz olması ve dumandan sarsılma ihtimalini kaldırılmış etmesi sebebiyle binalarda görülen yangınlarda birey zayiatının olma ihtimali vahim oranda düşmektedir.

Report this wiki page